Om meg

Hei!
Jeg heter Trine-Lise og kommer fra Nannestad. Jeg jobber på et sykehjem, som pleiemedarbeider, og jeg elsker jobben. Har gått mye skole, kokk og servitør og helsefagarbeider. Nå går jeg sykepleien på Høyskolen i Gjøvik. Det er superspennende!
Jeg bor hjemme ennå, sammen med mamma, pappa, lillebror (19) og hunden Nemi. Har også en fantastisk kjæreste, Jan-Ivar, som jeg har vært i lag med i snart 5 år. Jeg har mange hobbyer jeg liker å holde på med på fritiden min, og det er dette jeg ønsker å dele via bloggen min her. Jeg er aktiv i Nannestad Jeger Og Fisk, sitter i styret i Barn og Ungdom, og redaksjonskomiteen. Jeg liker også veldig godt å fiske, og gå turer i skogen. Det blir nok noen bilder fra mine turer, og fangster om det blir det også.
Ellers har jeg alltid drevet med håndarbeid av forskjellige arter. Jeg strikker veldig mye, har alltid ett prosjekt jeg driver på med, og også alltid 2,3,4 prosjekt på gang, så jeg går aldri tom for ideer. Ellers så hekler jeg også en del, små duker, løpere, kosedyr, luer osv.
Har også gjort noen broderier, og liker også dette. Der går det mest i korssting. Jeg har også prøvd ryeknyting en gang, og dette falt også i smak, men jeg føler mange av motivene er veldig dyre.
Og på starten av 2011 begynte jeg å lage kort selv. Jeg ser selv at jeg har forbedret meg mye, og det har blitt fryktelig mye utstyr her på denne lille stunden. Det har nok blitt brukt mye penger i denne hobbyen. Jeg lager kort til alle anledninger, og har også begynt å lage kort på bestilling for andre. Jeg liker også å tegne, og jeg tegner mange av motivene til kortene selv, samt endel annet jeg tegner også.
Jeg har også ennå en hobby, men som jeg ikke har vært så aktiv med i det siste, og det er fluebinding. Dette har jeg drevet med i ca 10 år nå. Jeg binder mine egene fluer selv, som jeg fisker med.
Ved siden av alt dette, liker jeg å stelle i drivhuset, så frø og plante, luke og vanne, og se det gro, og til slutt høste dette. Jeg koser meg der, og det er regne rekresjonen for meg. Jeg har heller ingenting i mot å få lov til å hjelpe til med snekring og maling. Ja, jeg syntes det er gøy! 🙂

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s